شناسهٔ خبر: 227372 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی با تأکید بر توسعه سرمایه‌گذاری و بهره‌گیری از ظرفیت سهام عدالت در راه و شهرسازی خراسان رضوی برگزار شد

اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی  شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی با محوریت توسعه سرمایه‌گذاری، تقویت بخش تعاون، استفاده از ظرفیت سهام عدالت و بررسی راهکارهای رونق اقتصادی استان برگزار شد.

 به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (خراسان رضوی)، جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان به ریاست غلامحسین مظفری، استاندار خراسان رضوی و با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، فعالان اقتصادی و بخش خصوصی، از جمله وحید داعی، مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی، و محمد ذاکری، معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان، برگزار شد.

 در این نشست، مظفری با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های اقتصادی استان اظهار کرد: باید سازوکار استفاده از ظرفیت سهام عدالت با ارزشی حدود ۱۳۵ تا ۱۴۵ همت به‌صورت دقیق بررسی شود تا این سرمایه در مسیر توسعه اقتصادی خراسان رضوی به کار گرفته شود.

 وی با اشاره به نقش بخش تعاون در اقتصاد افزود: تعاون می‌تواند ابزاری مؤثر برای جذب سرمایه، افزایش مشارکت مردم و تقویت اقتصاد باشد و تحقق این هدف نیازمند فرهنگ‌سازی، آموزش و بهره‌گیری از تجربه‌های موفق است.

 در ادامه، علی‌اکبر لبافی، رئیس دبیرخانه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی، با اشاره به پیش‌بینی ۸۲ حکم برای توسعه‌بخش تعاون، گفت: ضعف در اجرا و نظارت موجب شده سهم این بخش از اقتصاد کشور همچنان در حدود پنج درصد باقی بماند.

 امیررضا رجبی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مشهد نیز با تشریح اقدامات مدیریت مصرف برق، اظهار کرد: اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف موجب شد ورود به دوره اوج بار برق امسال حدود دو هفته نسبت به سال گذشته به تأخیر بیفتد.

 همچنین حسین محمدیان، رئیس کمیسیون توسعه صادرات غیرنفتی اتاق بازرگانی خراسان رضوی، بر ضرورت تبدیل جلسات شورای گفت‌وگو به تصمیمات عملی برای رفع مشکلات اقتصادی و حمایت از بخش خصوصی تأکید کرد.

 محمد دهنوی، معاون دادستان در پیگیری حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان رضوی، نیز با بیان اینکه چالش اصلی اقتصاد کشور کمبود قانون نیست، بر اصلاح رویکردها و تقویت اعتماد به بخش خصوصی و بخش تعاون تأکید کرد.

 در ادامه، حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر، رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی، از پیگیری مصوبات و مطالبات مطرح‌شده در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی تا حصول نتیجه در سطح ملی خبر داد.

 علی آذری، نماینده مردم قوچان و فاروج و رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی، نیز توسعه‌بخش تعاون را مستلزم بهره‌گیری از ظرفیت دانشگاه‌ها، اصلاح نظام مدیریتی و تقویت دانش و فرهنگ تعاون دانست.